2014. GADA PARACELZA BALVAS LAUREĀTI

  

Aigars Eniņš

 

Paracelza balvas Padome 2014.gada 3. novembra sēdē ir nolēmusi piešķirt Paracelza balvu Aigaram Eniņam par ieguldījumu LFB izveidošanā, par LFB vadīšanu 15 gadus ieņemot prezidenta amatu, par LFB deleģēto valsts funkciju izpildes sistēmas izveidošanu, tās uzturēšanu, par LFB autoritātes attīstīšanu, tai skaitā arī Igaunijā un Lietuvā, par ieguldījumu Baltijas valstu farmaceitu konferences BaltPharm Forum atjaunošanā, par sadarbības stiprināšanu ar minēto valstu farmācijas jomas nevalstiskajām organizācijām, par LFB dažādu tradīciju izveidošanu – Gada Farmaceits, Aptiekāru dienas, LFB Farmaceitu Vasaras brīvdienas, LFB Basketbola turnīrs.

 

 

 

Juris Cilinskis

 

Paracelza balvas Padome 2014.gada 3. novembra sēdē ir nolēmusi piešķirt Paracelza balvu Jurim Cilinskim par aktīvu darbību LFB valdē, īpaši lauku aptieku jautājumu risināšanā, par atbalstu lauku aptieku sekcijas izveidošanā, par atbalstu un līdzdalību dažādos LFB projektos, par inovatīvu pieeju mazo un vidējo aptieku uzņēmumu konkurētspējas stiprināšanai Latvijā, par iniciatīvu farmācijas speciālistu pēcdiploma profesionālo zināšanu un iemaņu nostiprināšanā.

 

 

Vija Eniņa

 

Paracelza balvas Padome 2014.gada 3. novembra sēdē ir nolēmusi piešķirt Paracelza balvu Vijai Eniņai par Rīgas Stradiņa universitātes Farmācijas fakultātes dekānes darbu 40 gadu garumā, par pirmā LFB Ētikas kodeksa izstrādi, par darbu Ētikas komisijā un LFB valdē, par farmaceitu asistentu pārkvalifikācijas – nepilna laika studiju programmas izstrādi un ieviešanu Rīgas Stradiņa universitātē, par aktīvu līdzdalību farmācijas speciālistu tālākizglītībā.

 

 

Valdis Jākobsons

 

 

Paracelza balvas Padome 2014.gada 3. novembra sēdē ir nolēmusi piešķirt Paracelza balvu Valdim Jākobsonam par farmācijas, ķīmijas, zinātnes atbalstu, par ieguldījumu Latvijas farmaceitiskās ražošanas saglabāšanā un attīstībā, par Grindeļa balvas, Aptiekāru dienu iedibināšanu, par ilgstošu darbu LFB valdē.

 

 

AS “Grindeks”

 

Paracelza balvas Padome 2014.gada 3. novembra sēdē ir nolēmusi piešķirt Paracelza balvu AS “Grindeks” par lielo ieguldījumu Latvijas zāļu ražošanas uzturēšanā, attīstībā, par atbalstu zinātniekiem, Latvijas mācību iestādēm - stipendijas studentiem, studiju programmu finansējums, atbalsts mācību materiāli tehniskās bāzes nodrošināšanai, par projektiem jauniešu piesaistīšanai farmaceita profesijai, par ievērojamo atbalstu dažādiem LFB projektiem visu 20 gadu garumā kopš LFB dibināšanas, to skaitā īpaši atzīmējot atbalstu sabiedrību izglītojošām LFB aktivitātēm un tālākizglītības pasākumiem farmaceitiem.

 

 

AS “Olainfarm”

 

Paracelza balvas Padome 2014.gada 3. novembra sēdē ir nolēmusi piešķirt Paracelza balvu AS “Olainfarm” par lielo ieguldījumu Latvijas zāļu ražošanas uzturēšanā, attīstībā, par ievērojamo atbalstu dažādiem LFB projektiem praktiski visu 20 gadu garumā kopš LFB dibināšanas, par stipendijām studentiem, atbalstu jaunajiem zinātniekiem, dažādu studiju programmu un tālākizglītības pasākumu atbalstu farmaceitiem.

Uz augšu
Atpakaļ
Pēdējās izmaiņas 2022. gada 17. maijā, plkst. 11:48
Teksta izmērs A A A
LV | EN
Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies").
Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Vairāk šeit. Labi