2017. GADA PARACELZA BALVAS LAUREĀTI


Ilze Bārene

Par mūža ieguldījumu farmaceitu izglītībā un tālākizglītībā, regulāru līdzdalību starptautiskos farmācijas pasākumos, par īpašu atbalstu farmācijas programmu studentu un doktorantu zinātniski pētnieciskajam darbam, par  aktīvu atbalstu un iesaistīšanos Latvijas Farmaceitu biedrības izglītojošu projektu un citu biedrības aktivitāšu realizēšanā.

Kitija Blumfelde

Par ilggadēju un pašaizliedzīgu darbu  Latvijas Farmaceitu biedrības valdē un prezidentes amatā, par LFB - vadošās farmācijas jomas nevalstiskās organizācijas, kā farmaceitiskās aprūpes eksperta lomas attīstīšanu un nostiprināšanu, atbilstoša biedrības publiskā tēla izveidošanu un uzturēšanu, par farmaceitu un farmaceita asistentu tālākizglītības programmas izveidošanu un ieviešanu, par sabiedrību izglītojošu kampaņu veidošanu farmaceitu profesijas prestiža nostiprināšanai, par ieguldījumu farmācijas speciālistu saliedēšanā.

SIA "Briz"

Augstu vērtējot uzņēmuma straujo attīstību, par nozīmīgo atbalstu Latvijas Farmaceitu biedrības projektiem, kas vērsti uz farmācijas speciālistu profesionālo izaugsmi un viņu lomas nostiprināšanu veselības aprūpē un starptautisku sadarbību.

Rasa Dārziņa

Par mūža ieguldījumu farmācijā, par ilgstošu Kamēlijas aptiekas (iepriekš Galvenās aptieku pārvaldes 4. aptiekas) vadīšanu, aptiekas vizuālā tēla izveidošanu un  farmaceitiskās aprūpes pakalpojumu augsta līmeņa uzturēšanu, par ilggadēju darbu farmācijas speciālistu arodbiedrības vadītājas amatā, par aktīvu farmācijas speciālistu interešu aizstāvēšanu aptieku privatizācijas laikā atjaunotās Latvijas Republikas sākuma periodā.

Ruta Muceniece

Par mūža ieguldījumu farmaceitu izglītībā un farmācijas studiju programmas izveidošanu Latvijas Universitātē, par nozīmīgu zinātnisku darbu, par aktīvu atbalstu un iesaistīšanos Latvijas Farmaceitu biedrības izglītojošo projektu un citu biedrības aktivitāšu realizēšanā.

 

Uz augšu
Atpakaļ
Pēdējās izmaiņas 2022. gada 17. maijā, plkst. 11:49
Teksta izmērs A A A
LV | EN
Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies").
Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Vairāk šeit. Labi