LFB Gada konference 11.11.2022.

LFB Gada konference 11.11.2022.

PIETEIKŠANĀS KONFERENCEI IR NOSLĒGUSIES

Aicinām farmācijas speciālistus pieteikties  LFB Gada konferencei š.g. 11. novembrī!

Jau ilgāku laiku mūsu ikdienu ietekmē smagi notikumi pasaulē – pandēmija un Krievijas vestais karš Ukrainā, tomēr farmācijas speciālistu un LFB darbs nav apstājies.  Gada konferencē dalīsimies atziņās, kā šie notikumi ietekmējuši farmaceita darbu un kādas iespējas attīstībai saredzam.

Dr.sc.soc. Ieva Salmane-Kuļikovska dalīsies pārdomās par veidu kā stiprināt pacienta līdzestību. Izvēloties motivējošu pieeju sarunā ar pacientu, farmaceits var ietekmēt to, ka pacients pieņem racionālākus lēmumus attiecībā uz savu veselību un zāļu terapiju.

Par LFB veikumu gatavojoties praksē ieviest aptiekas pakalpojumu – Zāļu lietošanas pārskatu, un par izaicinājumiem farmaceitiem, veicot padziļinātas konsultācijas informēs Zane Melberga, LFB Farmaceitiskās aprūpes darba grupas vadītāja.

Svetlana Buraja, LFB Onkoloģisko farmaceitu sekcijas vadītāja sniegs ieskatu  onkoloģiskās farmācijas darbības attīstības virzienos. Ilona Karja, RAKUS Stacionāra "Latvijas onkoloģijas centrs" slēgta tipa aptiekas vadītāja  pastāstīs par pieredzi citostatiķu atšķaidīšanā stacionāra “Latvijas onkoloģijas centrs” slēgta tipa aptiekā”. Savu vēstījumu topošo farmācijas speciālistu vārda sniegs Kaspars Eiduks, Latvijas Farmācijas studentu asociācijas vadītājs.

Savukārt Kitija Blumfelde,  LFB Ētikas komisijas priekšsēdētāja vietniece kopā ar konferences dalībniekiem meklēs atbildes uz jautājumu, vai savstarpējās attiecības darba kolektīvā atspoguļo attiecības sabiedrībā? Tiks rīkota klātesošo farmaceitu interaktīva aptauja un sniegts rezultātu izvērtējums, balstoties uz Latvijas farmaceitu ētikas kodeksa principiem.

 

Kopīgi priecāsimies un sveiksim LFB apbalvojuma “Gada farmaceits 2022” laureātus, un sekos vēl daži patīkami pārsteigumi!

LFB apbalvojuma “Gada farmaceits 2022” laureātu vārdi  tiks publicēti LFB vietnē 1.novembrī.

Konferences programma (šeit)

PASĀKUMAM IR PIEŠĶIRTI 4.0 TĀLĀKIZGLĪTĪBAS PUNKTI 

Aicinām šoreiz izlemt ātri un pieteikties konferencei līdz

2022. gada 4. novembrim!

Pirms maksājuma veikšanas nepieciešams obligāti pieteikties konferencei!

Dalības maksa (ieskaitot PVN 21%)*:

  • 3,00 EUR nestrādājošiem pensionāriem
  • 7,00 EUR LFB biedriem
  • 12,00 EUR pārējiem dalībniekiem
  • Konferences neapmeklēšanas gadījumā dalības maksa netiek atmaksāta, kā arī nebūs iespējas veikt maksājumus konferences dienā pasākuma vietā.

*Pusdienas iekļautas dalības maksā!

 

Maksājums obligāti jāveic līdz 04.11.2022. ar pārskaitījumu!

Konts maksājuma veikšanai:

Latvijas Farmaceitu biedrība

Pils iela 21, Rīga, LV-1050

Reģistrācijas Nr.: 4 000 800 867 6

“SWEDBANK”; bankas kods: HABALV22

Konta Nr.: LV69HABA000140J045628

Informējam, ka Gada konferences norise tiks iemūžināta foto, lai atmiņas par pasākumu varētu saglabāt ilgi. Ar savu ierašanos pasākumā, Jūs sniedzat piekrišanu savu personas datu apstrādei.

Uz tikšanos Gada konferencē!

 

Uz augšu
Atpakaļ
Pēdējās izmaiņas 2022. gada 25. oktobrī, plkst. 14:22
Teksta izmērs A A A
LV | EN
Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies").
Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Vairāk šeit. Labi